Uutiset

Tunnetun teknologiayhtiön tilinpäätöksessä epäselvyyksiä

Reijo Kostiainen kertoo Iltalehden haastattelussa hyvän tilinpäätössäännöstön periaatteista ja ottaa kantaa teknologiayhtiö Uroksen vuoden 2019 tilinpäätökseen.

Fat Lizard Brewing Companylle myönnetty Reilu vero -sertifiointi

Fat Lizard Brewing Companylle on myönnetty Reilu vero -sertifiointi tunnustuksena läpinäkyvästä ja reilusta verojen maksamisesta.

Raportti: Laiton pääomapako Afrikasta – mitä Suomi ja EU voisivat tehdä?

Reilu veron ja Attacin yhdessä julkaisema raportti pureutuu veronkierron ja verovälttelyn keinoin tapahtuvaan pääomapakoon Afrikan maista.

#430miljoonaa – oikeudenmukaisen verojärjestelmän puolesta

#430miljoonaa-kampanja vetosi päättäjiin verovälttelyn pysäyttämiseksi ja joutui painostuksen kohteeksi. Lue kampanjan vastine Keskuskauppakamarin esittämiin väitteisiin.

Keskustelua veroparatiiseista - Spotlight: Päätös joka valui hiekkaan

Svenska Ylen tv-ohjelma Spotligh on tehnyt suuren työn kootakseen keskustelua veroparatiiseista ja keinoista torjua niitä. Haastateltavina mukana Reilu vero ry:n asiantuntijat Thomas Wallgren ja Reijo Kostiainen.

Fortumin rahoitus- ja verojärjestelyt ristiriidassa hallitusohjelman kanssa

Tilinpäätös- ja veroasiantuntijamme Reijo Kostiainen kommentoi Iltalehdelle Fortumin verojärjestelyitä, jotka vaikuttavat olevan ristiriidassa Suomen aggressiivista verosuunnittelua vastustavan hallitusohjelman kanssa.

Reilu vero hakee osa-aikaista markkinoijaa

Etsitkö mielekästä työtä? Reilu vero ry etsii osa-aikaista työntekijää markkinoimaan Reilun veron sertifikaattia yrityksille. Reilu vero ry haluaa auttaa suomalaisen hyvinvointimallin ylläpitämiseen osallistuvia yrityksiä menestymään.

Nyt nähdään onko Rinteen hallituksen politiikka verovälttelyssä erilaista

Reilun veron asiantuntija Reijo Kostiainen arvioi hallituksen suunnitelmia ja käytännön toimia Iltalehden artikkelissa. Iltalehti 12.6.2019: "Nyt nähdään, onko hallitus tosissaan: laitetaanko…

Laitetaanko aggressiivista verosuunnittelua harjoittavat suuryritykset vihdoin kuriin?

Rinteen hallitus on luvannut ryhtyä torjumaan aktiivisesti kansainvälistä veronkiertoa ja aggressiivista verosuunnittelua.

Aggressiivinen verosuunnittelu onnistuu EU:ssa

Venäjällä verokikkailu ei vaikuta onnistuvan, kun taas samaan aikaan Suomesta on mahdollista ohjata tulosta Euroopan unionin omiin veroparatiiseihin.

Ovatko Esperi Caren ongelmat seurausta kovista tuottotavoitteista?

Veroasiantuntijamme Reijo Kostiainen kävi läpi Esperi Caren tilinpäätöstietoja, ja pisti merkille yrityksen korkeat tuottotavoitteet.

Finnwatchin pankkiselvitys paljastaa veroraportoinnissa isoja puutteita

Kansalaisjärjestö Finnwatchin selvityksen mukaan pankkien veroraportoinnissa on isoja puutteita.

Verovastuullisuuden edelläkävijä - Ruohonjuurelle myönnettiin jälleen Reilu vero -sertifikaatti

Ruohonjuuri Oy:lle myönnettiin jo toista kertaa Reilu vero -sertifikaatti osoituksena vastuullisesta verojen maksamisesta ja raportoinnista.

Vetoomus Helsingin päättäjille palauttaa veroparatiisitaloutta koskeva aloite valmisteluun

Veroparatiisitalous on suuri ja kasvava ongelma yrityksille ja kaupunkilaisille. Suurten, monikansallisten yritysten aggressiivisen verosuunnittelun takia valtio ja kunnat menettävät valtavia summia verorahoja joka vuosi.

Video: Ministeri Kai Mykkänen tutustui Reilu vero -sertifikaattiin

Ministeri Kai Mykkänen tutustui Reilu vero -sertifikaattiin

Reilu vero ry:n selvitys Suomen yhteisöveroasteen (20%) kilpailukyvystä

Selvityksessä tarkasteltiin Suomen yhteisöverotuksen kilpailukykyä suomalaisten kansainvälisten teollisuuskonsernien toteutuneiden veroasteiden kautta vuosina 2016 ja 2015.