Reilu vero -sertifioidut yritykset

Ruohonjuuri Oy

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut suomalainen vähittäiskauppaketju. Ruohonjuurella on Suomessa 11 myymälää ja ensimmäinen Ruotsin myymälä Happy Food Store avattiin Tukholman ydinkeskustaan alkuvuodesta 2018. Ruohonjuuri painottaa liiketoiminnassaan vahvojen arvojen perinnettä sekä ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittamista.

Ruohonjuuri on ensimmäinen suomalainen yritys, jolle on myönnetty Reilu vero -sertifiointi.

"Näemme sertifikaatin tarpeellisena lisänä markkinoilla, ja sen avulla asiakkaamme saavat yhden vahvistuksen Ruohonjuuren toiminnan vastuullisuudesta. ”

- Arto Ranta-aho, Ruohonjuuren toimitusjohtaja

Fat Lizard Brewing Company

Fat Lizard Brewing Company on espoolainen pienpanimo, joka on erikoistunut tuoreisiin laatuoluisiin. Panimo ja sen yhteydessä toimiva olutkauppa sijaitsevat Espoon Otaniemessä. Fat Lizard Brewing Company painottaa tärkeinä arvoinaan vastuullisuutta ja osallistumista toimivan yhteiskunnan rakentamiseen esimerkiksi hyväntekeväisyyshankkeiden ja reilujen verokäytäntöjen muodossa. Panimo työllistää 20 henkilöä.

"Yhteistyökuvioiden ja kumppanuuksien solmimisessa Reilu veron kaltainen tunnustus takaa uskottavuutta ja osoittaa, että yhtiömme toiminta on puhdasta ja lahjomatonta."

- Hessu Ylinen, Fat Lizardin hallituksen puheenjohtaja