Yhdistyksen hallitus

Johannes Kananen

Puheenjohtaja

Johannes on valtiotieteiden tohtori ja dosentti, joka opettaa sosiaalityötä ja sosiaalipolitiikkaa Helsingin yliopiston Svenska social- och kommunalhögskolanissa. Hän on tutkinut pohjoismaista hyvinvointimallia ja on kiinnostunut verotuksen oikeudenmukaisuudesta, sillä verotus on tärkeä osa hyvinvointivaltion rahoitusta. Toimii myös keskustan sosiaali- ja terveyspoliittisessa seurassa.

Seuraa Johannesta Twitterissä ja Linkedinissä

Kim Remitz

Toiminnanjohtaja, sihteeri

Kim on hallinnon kehittämisen konsultti ja toiminnanjohtaja. Hän on työskennellyt kansainvälisen oikeudenmukaisuuden puolesta YK:lla, kansalaisjärjestöissä ja yksityisellä sektorilla.

Seuraa Kimiä Twitterissä ja Linkedinissä

Thomas Wallgren

Kansalaisaktivistina ja filosofinakin tunnettu Thomas toimii tällä hetkellä yliopistonlehtorina sekä kaupunginvaltuutettuna Helsingissä. Hän teki Helsingin kaupungille yritysten veroraportointia koskevan aloitteen, joka hyväksyttiin valtuustossa. Thomas on kansainvälisesti verkottunut oikeudenmukaisemman verotuksen puolesta toimiviin organisaatioihin, kuten Fair Tax UK:hin.

Seuraa Thomasia Twitterissä

Reijo Kostiainen

Reijo on vuonna 2014 teknologiakonserni Metsosta eläkkeelle jäänyt talousjohtaja, joka vastasi viimeiset 20 vuotta konsernin tilinpäätöksistä ja verotuksesta. Reijo on tutkinut suomalaisten monikansallisten yhtiöiden aggressiivista verosuunnittelua sekä kehittänyt yhdessä Reilu veron muiden asiantuntijoiden kanssa tuloverojen maakohtaista raportointimallia ja vertailukelpoinen veroaste -tunnuslukua.

Pirjo Klemetti

Pirjo on tehnyt pitkän uran verohallinnossa yritysverotuksen asiantuntijana. Lisäksi Pirjolla on monipuolinen kokemus kirjanpidosta ja verotuksesta myös osakeyhtiön konttoripäällikkönä.