Fat Lizard Brewing Companylle myönnetty Reilu vero -sertifiointi

29.11.2020

Kuvassa Reilu vero ry:n puheenjohtaja Kim Remitz luovuttaa Reilu vero -sertifikaatin Fat Lizard Brewing Companyn edustajille panimon tiloissa Espoossa.
Kuva: Fat Lizard Brewing Company

Fat Lizard Brewing Companylle on myönnetty Reilu vero -sertifiointi tunnustuksena läpinäkyvästä ja reilusta verojen maksamisesta.

Vastuullisuus on panimolle tärkeä arvo, joka ulottuu kirjanpidosta kaikkeen toimintaan. Fat Lizard haluaa omalla esimerkillään osoittaa, että tiukasti säädellyllä ja ankarasti verotetulla alalla voi menestyä avoimella ja vilpittömällä taloudenhoidolla.

"Yhteistyökuvioiden ja kumppanuuksien solmimisessa Reilu veron kaltainen tunnustus takaa uskottavuutta ja osoittaa, että yhtiömme toiminta on puhdasta ja lahjomatonta. Uskon, että sertifikaatti vahvistaa myös kuluttajien silmissä imagoamme laadukkaana ja turvallisena yrityksenä", kertoo Fat Lizardin hallituksen puheenjohtaja Hessu Ylinen.

Mikä Reilu vero?

Reilu Vero ry on osa maailmanlaajuista liikettä reilun ja kestävän talousjärjestelmän puolesta. Reilu vero -sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, joka maksaa oikean määrän veroja, oikeaan aikaan ja toimintamaansa verokäytäntöjä noudattaen.

Kotimaisen sertifikaatin esikuvana toimii brittiläinen Fair Tax Mark, joka on tehnyt jo pitkään näkyvää työtä kestävän talousjärjestelmän puolesta.