Reilu Vero luovuttaa ensimmäisen sertifikaatin 26.3.2018

19.3.2018

Ruohonjuuri Oy on ensimmäinen suomalainen yritys, joka saa Reilun Veron sertifikaatin

Verotus on yksi aikamme suurimmista kysymyksistä.

Luemme liian usein skandaaleista ja aggressiivisesta verovälttelystä, joka vääristää talouttamme. Julkisissa mielipiteenmittauksissa yritysverotus on johdonmukaisesti yksi suurimmista huolenaiheista yritysten käyttäytymisessä.
 

Reilun veron sertifikaatti on olemassa tasoittaakseen pelikenttää veroista huolehtiville yrityksille. Tiedämme, että tuhannet yritykset maksavat hiljaisesti oikeudenmukaisen osuutensa, samaan aikaan kun toiset yritykset aiheuttavat otsikoita vastakkaiseen suuntaan. Korjaamme tätä tasapainoa auttamalla yrityksesi näyttämään johtajuutta vastuullisesta veronmaksusta. Tuemme ja kehumme niitä yrityksiä, jotka tekevät oikein, olitpa sitten monikansallinen jätti tai pieni kahvila.
 

Reilun veron sertifikaatin saaminen merkitsee sitä, että yritykselläsi on puhtaat paperit yhtiöverosta
 

-       erotu omalla sektorillasi ja tarjouskilpailuissa

-       lisää työntekijöiden ylpeyttä yrityksestä

-       nosta asiakkaiden luottamusta

-       varmista sijoittajille, että hallitset riskit hyvin

-       ole edellä uusia verosäännöksiä

-       ole tärkeässä osassa veromalliemme muuttamisessa paremmiksi


Reilun veron sertifikaatti kertoo yrityksestä, että se maksaa oikean määrän veroja oikeassa paikassa, ja sillä on korkeat standardit veroavoimuuden suhteen.
 

Ruohonjuuri on hieno esimerkki aidosti vastuullisesta yrityksestä, joka haluaa olla edelläkävijä Suomessa myös verotustietojen avoimuuden suhteen. Olemme iloisia, että sertifikaatti voidaan julkaista juuri Ruohonjuuren kanssa.